服务热线:13636396173
新闻资讯
新闻资讯
新闻资讯
Pembekal Asid Hidrofluorik Cina
时间:2023-03-19 16:31:57浏览次数:

Pembekal Asid Hidrofluorik Cina

 

Anhui Xuxin Chemical Co., Ltd. adalah pembekal pengeluaran asid hidrofluorik Cina, yang terletak di Wilayah Anhui, China. Kapasiti pengeluaran tahunan adalah 100,000 tan asid hidrofluorik, yang boleh menghasilkan 20,000 tan asid hidrofluorik elektronik dalam pengeluaran tahunan dan 80,000 tan asid hidrofluorik industri.

 

Produk terutamanya digunakan dalam litar bersepadu, fotovoltaik solar, peranti paparan kristal cecair dan medan lain. Mereka adalah salah satu bahan mentah kimia asas utama yang diperlukan untuk pengeluaran industri mikroelektronik. Ia juga digunakan dalam pembangunan minyak, acar keluli tahan karat, Grafit kuarza pasir, elektroplating, pigmen, pigmen, farmaseutikal dan bidang lain.

 

Anhui Xuxin Chemical Co., Ltd. mempunyai bekalan stabil jangka panjang 30-55%asid hidrofluorik industri dan 40-55%asid hidrofluorik tinggi; 49%asid hidrofluorik elektronik. Menyediakan asid hidrofluorik eksport; menyediakan tong kecil dan tan pembungkusan baldi pada berat yang berbeza, terdapat bahan kimia berbahaya khusus dan trak rata di China, yang dihantar ke seluruh negara atau datang ke kilang. Selamat datang kerjasama panjang, selamat datang untuk membimbing.

 

Gaya Pakej:

Pakaian tong: 25 kg, 230 kg; cecair.

Boleh: 1 tan, 1.15 tan; cecair.

Kereta tangki: 30 tan; cecair.

 

Anhui xuxin kelebihan kimia:

1. Kelebihan Kualiti: Dihasilkan dengan ketat mengikut piawaian teknikal, pengawasan dan ujian yang ketat.

Kedua, kelebihan harga: jualan harga jualan, diskaun harga, jualan keuntungan kecil, manfaat bersama.

Ketiga, kelebihan penyimpanan: Pangkalan penyimpanan produk sendiri, dengan cepat dibekalkan oleh produk asid hidrofluorik.

Keempat, kelebihan logistik: Mempunyai pasukan pengangkutan kereta kimia berbahaya profesionalnya sendiri, menubuhkan rangkaian logistik yang mudah dan cekap.

Kelima, kelebihan perkhidmatan: semangat dan penuh, penghormatan pelanggan, perkhidmatan profesional, pembangunan bersama.

 

Anhui Xuxin Chemical Co., Ltd. Maklumat Perhubungan:

URL:http://www.sgye.com/index.php?lang=en

Telefon:+86-13636396173

WeChat:mickle_tang

Mel:mickle.tang@qq.com

Lokasi Pejabat:Luqiao YanHua Chemical Industrial Park, Dingyuan, Chuzhou City, Anhui Province, P.R.China